15.12.2014 10:24

Πιο λαμπερή από ποτέ η χιώτικη «καρδιά των Χριστουγέννων» [BINTEO]

ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΚΟ

Τη χαρά σε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους και το λαμπερό χρώμα των Χριστουγέννων είναι έτοιμο να μεταφέρει από σήμερα το «Αργέντικο».

Το δοκιμαστικό άναμμα του διάκοσμου του την Κυριακή το βράδυ γέμισε με ικανοποίηση το ζεύγος των ιδιοκτητών του, Λουκά και Κέιτ Κτιστάκη, κι έκανε όλους τους επίσημους να συμφωνήσουν ότι το πιο χαρακτηριστικό δείγμα γενοβέζικης αρχιτεκτονικής του νησιού μας είναι δυνατόν να στολιστεί ακόμα πιο εντυπωσιακά από όσο μέχρι τώρα το γνωρίσαμε.

Στη φάτνη και τον Αϊ Βασίλη προστέθηκαν κι άλλοι φαντασμαγορικοί σχεδιασμοί αλλά και 25.000 επιπλέον λαμπιόνια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους για εφέτος στα 145.000!

Το κουμπί για να ανάψει το ψηλότερο φωτεινό δέντρο του νησιού πάτησε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Σπ. Σπύρου, με το Σεβασμιώτατο Χίου να δίνει απλόχερα τις ευχές του για την εορταστική περίοδο που ακολουθεί.

Στο σύνολο τους οι αρχές του τόπου επικρότησαν την κοινωνική προσφορά του ζεύγους Κτιστάκη, το οποίο, πιστό στις αρχές του, απέφυγε να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Το «Αργέντικο» θα είναι ανοικτό για όλους από σήμερα ως τις 6 Ιανουαρίου, από τις 17.30 ως τις 21.30 (εκτός της 25ης Δεκεμβρίου και 1ης Ιανουαρίου), με τον Άϊ Βασίλη να περιμένει τα παιδιά από τις 20 ως τις 30 Δεκεμβρίου.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ