12.9.2018 14:03

Φακέλωμα από την ηγεσία τους καταγγέλλουν οι αστυνομικοί της Χίου

Σε μια καταγγελία απ’ τα παλιά, τότε που κάθε συμμετοχή δημοσίου υπαλλήλου σε κινητοποιήσεις καταχωρούνταν σε «φακέλους», προχωρούν η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών Υπαλλήλων Β. Αιγαίου και η αντίστοιχη της Χίου. Συγκεκριμένα καταγγέλλουν την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ότι ζήτησε να καταγραφούν και να αναφερθούν τα πλήρη στοιχεία των μελών τους που θα συμμετείχαν στην κινητοποίηση που είχαν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες των αστυνομικών υπαλλήλων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Από το ανωτέρω γεγονός γεννάται το εύλογο ερώτημα για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας. Οι πρακτικές αυτές μας παραπέμπουν σε εποχές που η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία δεν είχαν καν γεννηθεί. Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη πρακτική ήταν μια ατυχή στιγμή της Ηγεσίας μας και δεν έγινε συνειδητά με στόχο την τρομοκράτηση-αποτροπή των ενδιαφερόμενων να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία.

 Σε κάθε περίπτωση το συνδικαλιστικό μας κίνημα και το ηθικό μας δεν κάμπτεται με τέτοιες πρακτικές, οι οποίες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να μας πεισμώσουν να συνεχίσουμε τον αγώνα», αναφέρουν στην ανακοίνωση, που υπογράφεται από τους δυο προέδρους των Ενώσεων, Ι. Αραμπατζή και Μιχ. Απέσσο.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ