24.10.2012 16:38

Όταν δεν πάει το πλοίο στην προβλήτα, πάει η προβλήτα στο πλοίο! (BINTEO)

Ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ... ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ

Πόσο χρόνο πραγματικά χρειαζόμαστε για να αντιληφθούμε την τεχνολογική πρόοδο της εποχής; Πόσο χρόνο χρειαζόμαστε για να διαπιστώσουμε ότι πέρα από τον εργολάβο, το τσιμέντο και το σύστημα υπάρχουν άλλες λύσεις που μας δίνουν διέξοδο; Ε, λοιπόν ας αρχίσουμε να δείχνουμε πως δουλεύουν στον υπόλοιπο κόσμο μήπως και ο πρωτογονισμός της Χίου αποκτήσει ρεαλιστική  διάσταση.

Ο αναγνώστης του politischios.gr Γιάννης Σαρέλλης απέστειλε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο αποδεικνύεται η πραγματικά στρεβλή οπτική των πραγμάτων.

Στη Χίο του 2012 θέλουμε εκατομμύρια για νέα λιμάνια, προβλήτες και άλλα διάφορα. Θέλουμε πιστώσεις, ΕΣΠΑ, προγράμματα, ευρωπαϊκά χρήματα και άλλα πολλά.

Οι Νορβηγοί από την άλλη γελάνε πίσω από την πλάτη μας... Δεν έχουν διοικούντες παρόμοιους με τους δικούς μας...

Βρήκαν λοιπόν τη λύση για να αποφύγουνε και τις πιστώσεις και τα κόστη και τις μελέτες και ότι άλλο συνοδεύεται από την εφαρμογή ενός μακρόπνοου σχεδιασμού.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ