26.10.2012 18:05

Οι κάτοικοι του Μελανιούς για τις βολές του στρατού

Επιστολή στην οποία αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους έκαναν αποδεκτή την πρόταση της Ταξιαρχίας για πραγματοποίηση εκπαιδευτικών βολών στο Μελανειός, απέστειλαν σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής στην οποία αναφέρουν: 
"Αναφορικά με την ανακοινωθείσα νέα  εκτέλεση βολών στο Μελανιός, ο πρόεδρος  της Τοπικής Κοινότητας Μελανιούς και το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου μας συναίνεσαν κατά πλειοψηφίαν στη διεξαγωγή της, κατόπιν της γραπτής διαβεβαιώσεως της 96ης ΑΔΤΕ ότι «η ευρύτερη περιοχή του χωριού ΜΕΛΑΝΙΟΣ δεν αποτελεί χαρακτηρισμένο μόνιμο πεδίο βολής, αλλά αναγκαστική λύση, στο πλαίσιο αναζήτησης κατάλληλου χώρου για τη δημιουργία μόνιμου πεδίου βολής που να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές και απαιτήσεις».
   Εξυπακούεται βέβαια ότι  αν η ως άνω αναζήτηση αποβεί ατελέσφορη ή και χρονίσει, τότε η συναίνεσή μας αυτή θα αρθεί, με την εύλογη απαίτηση να αποδεχθούν -στα πλαίσια της αμοιβαιότητας και της εθνικής συνευθύνης-  και έτερες περιοχές της νήσου μας τη διεξαγωγή στο έδαφός τους των βολών του Στρατού μας". 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ