27.8.2014 14:05

Ο υπουργός έρχεται ο βουλευτής λείπει

Στην παρουσία του Ν. Μηταράκη θα αρκεστεί σε επίπεδο κυβερνητικών βουλευτών ο Β. Κικίλιας κατά την αυριανή επίσκεψη του στο νησί.
Την απουσία του από τη Χίο λόγω υποχρεώσεων του στη Βουλή, παρά την επίσκεψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλια, ανακοινώνει ο βουλευτής Χίου Στ. Κάρμαντζης.

Αναλυτικά σε αυτό αναφέρεται:

"Καλωσορίζω στο νησί μας τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο υπάρχει άριστη συνεργασία, τόσο στα θέματα αρμοδιότητάς του, όσο και με τις υπηρεσίες που εποπτεύει. Νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή του, στο μέτρο του δυνατού, στα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και τα οποία είναι πολλά και σοβαρά, με κυρίαρχο αυτό της λαθρομετανάστευσης. Λυπάμαι, γιατί οι υποχρεώσεις μου στη Βουλή των Ελλήνων με κρατούν στην Αθήνα. Είμαι βέβαιος ότι η καταγραφή των προβλημάτων κατά την επίσκεψή του στη Χίο, καθώς επίσης και οι δικές μου αναφορές για συγκεκριμένα θέματα, θα τύχουν της απόλυτης προσοχής και ενδιαφέροντος του Υπουργού και ότι, με δεδομένη τη δυναμικότητα και την εργατικότητα που τον διακρίνει, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια από μέρους του για την επίλυσή τους".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ