5.12.2023 17:08

Ο Σύλλογος Πυργουσών Αττικής παρουσιάζει το ημερολόγιό του

Με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουμε στο Χριστουγεννιάτικο τσάι-καφέ του Συλλόγου μας,την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 5.30 μμ...στο ENIGMA KAFE (Στρ.Καραϊσκακη 57 πεζόδρομος Χαϊδαρίου)..με Χιώτικη περιποίηση!

Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές, μέσα στο κλίμα αγάπης που φέρνει το μήνυμα των Χριστουγέννων, Μέλη και Φίλοι μας, πίνοντας το τσάϊ η τον καφέ μας με γλυκά και αλμυρά εδέσματα να πούμε τα νέα μας και να ενδυναμώνουν τους δεσμούς μας...προσκαλεί η Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο!!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ”, για άλλη μια χρονιά εξέδωσε το ημερολόγιό του, με θέμα: “ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ” (Εκδό!Το ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2024 , είναι ένα παζλ αναμνήσεων…με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που ξυπνούν μνήμες στους μεγαλύτερους και φανερώνουν στους νεότερους πτυχές της ζωής στο Πυργί τα περασμένα χρόνια.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται φωτογραφίες από τις ασχολίες και δραστηριότητες και την καθημερινότητα του χωριού...πρεσβευτές μνήμης, για να μας θυμίζουν και να μας κάνουν να νοσταλγούμε τις πιο παλιές εποχές, που η ζωή μας είχε …“χρώμα”.

Κάθε μήνας και μια Πυργούσικη παροιμία!

Η πρόεδρος Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου ευχαριστεί τις εκδόσεις ‘ΑΛΦΑ ΠΙ” Χίος για την άψογη συνεργασία και την προσεγμένη επιμέλεια! 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ