13.11.2022 14:10

Ο «Πολίτης» στο νέο του σπίτι – Φώτο

Παρουσία αρχών, φίλων, συνεργατών και του δημοσιογραφικού κόσμου της Χίου το νέο ξεκίνημα για τον «Π» και το Politischios.gr

Με τη συγκινητική παρουσία των φίλων, των συνεργατών, των αρχών του νησιού, των διαφημιζομένων αλλά και των συναδέλφων δημοσιογράφων από τα ΜΜΕ της Χίου, επισφραγίστηκε η τελετή εγκαινίων του συγκροτήματος Μ.Μ.Ε. του «Π» το βράδυ του Σαββάτου, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση αλλά και ευχαρίστηση για την οικογένεια του «Π», καθώς ο σχεδιασμός για επέκταση και αναβάθμιση πήρε σάρκα και οστά.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος επισημαίνοντας τη συμβολική ημερομηνία της τέλεσης των εγκαινίων που συνέπεσαν με την παραμονή του εορτασμού του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου, προστάτη των δημοσιογράφων.

Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις του «Π», στο πρότυπο εικονικό στούντιο για διαδικτυακές εκπομπές , στο υπερσύγχρονο Control Room εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για διαδικτυακές μεταδόσεις σε πραγματικό χρόνο αλλά και στο δεύτερο στούντιο για συνεντεύξεις που διαθέτουν τα νέα γραφεία του «Π».

Η βραδιά συνεχίστηκε με χαλαρό ποτό και μπουφέ από το «Feed the Need Catering» ενώ τον φωτισμό του χώρου ανέλαβε η εταιρία «Focus». Φωτογράφος της βραδιάς ήταν ο Μιχάλης Κοιλιάρης. 

Στην τελετή του Αγιασμού παρευρέθηκαν, ο Υπ. Μετανάστευσης και Βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης με τη σύζυγό του Δήμητρα, αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης μαζί με αντιδημάρχους, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης με συμβούλους της παράταξης, οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χάρης Μπουρνιάς και Γιώργος Κλιαμενάκης, πλήθος Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, ο Υπ. Δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής, εκπρόσωποι από τη «ΣυμμαΧία Αξιών», τη Λαϊκή Συσπείρωση, εκπρόσωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, του Νοσοκομείου Χίου, οι διοικητές των ΑΕΝ Χίου και Οινουσσών, ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων Αντώνης Πιτσιλός,  πλήθος διαφημιζομένων αλλά και φίλων.

Ιδιαίτερα τιμητική για τον «Π», ήταν και η παρουσία συναδέλφων δημοσιογράφων από τα Μ.Μ.Ε. της Χίου, της Χρύσας Μαργαρίτη από την «Πατρίδα», των Βαγγελίτσα Αμέντα, Χριστίνας Ψυλλή και Κυριακής Τζούμα από την «Αλήθεια», της Ραφαέλας Βατάκη από τον «Χιακό Λαό», του Νίκου Ζερβόπουλου από το «Chiosin.gr» καθώς και του ανταποκριτή του ΑΠΕ στο Βόρειο Αιγαίο Στρατή Μπαλάσκα.

*Πλήρες φωτορεπορτάζ θα ανέβει εντός της ημέρας στη σελίδα του "Π" στο Facebook.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ