25.4.2019 12:20

Ο Κ. Καρατζάς στο τιμόνι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η ανακοίνωση του Κώστα Καρατζά για τα νέα του καθήκοντα

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου, θα ήθελα να ευχηθώ στα μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς τους, στο διοικητικό προσωπικό των Σχολικών Επιτροπών, αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία να έχουν υγεία, αισιοδοξία και καλή δύναμη στο απαιτητικό, αλλά και τόσο δημιουργικό έργο μας.  

Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη και πρόκληση συνάμα, η επιλογή μου ως Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Χίου. Θέλω, ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού για την τιμή που μου έκανε, δίνοντάς μου την ευκαιρία να διακονήσω την εκπαίδευση του νησιού μας κι από την θέση αυτή (ήδη εδώ και δύο χρόνια έχω ασκήσει τα καθήκοντα του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Αντιπροέδρου των Σχολικών Επιτροπών).

Τα 4,5 χρόνια που προηγήθηκαν έχουν γίνουν πολλά  από τους προκατόχους μου για το ‘’νοικοκύρεμα’’ των Σχολικών Επιτροπών, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των σχολείων, την βελτίωση των κτιριακών υποδομών και γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Πάνω σ’ αυτήν την γραμμή θα συνεχίσω μέσα σε πνεύμα συνεργασίας με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών, με την εκπαιδευτική κοινότητα, με τους Αντιδημάρχους και  Προέδρους Οργανισμών και τις υπηρεσίες του Δήμου προς όφελος των παιδιών μας, του μέλλοντος του τόπου μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ