8.3.2022 12:47

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Κλιαμενάκης για την Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου είναι μία μέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μικρούς και μεγάλους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, Ελευθερία.

Σήμερα, περισσότερο ίσως από πότε, η γιορτή της γυναίκας, της μητέρας, αποκτά ένα πολύ ιδιαίτερο περιεχόμενο. Στην Ουκρανία αντιμέτωπη με τον πόλεμο δίνει μάχη να σώσει τα παιδιά της αφήνοντας πίσω τον άντρα της να πολεμήσει παίρνοντας τη ζωή και την τύχη των παιδιών της στα χέρια της.

Η γυναίκα ταυτίζεται με τη ζωή και την αγάπη για τον άνθρωπο. Δεν τιμούμε λοιπόν απλά τη γυναίκα, στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες συνδράμοντας τις γυναίκες όλου του κόσμου για έναν δίκαιο χωρίς προκαταλήψεις χωρίς κοινωνικό ρατσισμό, για έναν κόσμο όπου οι γυναίκες θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους Όχι μέσα στη βία και τον πόλεμο, αλλά μέσα σε ένα περιβάλλον Ειρηνικό και δημιουργικό προσφέροντας απλόχερα τις χαρές της ζωής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ