23.10.2012 13:24

Νυχτερινή επίσκεψη αγνώστων στην Αγία Μαρκέλλα

- ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΕΥΝΑ Η Α.Δ. ΧΙΟΥ

Η νυχτερινή επίσκεψη δύο αλλοδαπών στο προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας, απασχόλησε χθες το βράδυ το Αστυνομικό Τμήμα της Βολισσού, έπειτα από καταγγελία του νεωκόρου της Εκκλησίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο άνδρες, στις 9 το βράδυ της Δευτέρας επιχείρησαν να εισέλθουν με το αυτοκίνητό τους στον προαύλιο χώρο του προσκυνήματος χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι λίγα μέτρα μακρύτερα ήταν ο νεωκόρος του ναού, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε κλειδώσει το Ναό και την είσοδο στο προαύλιο.
 
Έτσι οι δύο άνδρες αφού αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο, κινήθηκαν προς τον Ιερό Ναό, άγνωστο όμως με ποιο σκοπό. Όταν λίγα λεπτά αργότερα οι αλλοδαποί αντιλήφθηκαν την παρουσία του νεωκόρου αμέσως τράπηκαν σε φυγή και αφού επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο συνέχισαν προς Παρπαριά.
Ο νεωκόρος καλώντας την Άμεση Δράση που έφθασε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, υπέδειξε στους Αστυνονομικούς την πορεία των αγνώστων. Ακολούθως οι δύο άνδρες του Α.Τ. Βολισσού, κατευθυνθήκαν προς την Παρπαριά όπου οι κάτοικοι τους έδωσαν πληροφορίες για τον αριθμό του αυτοκινήτου καθώς και για το γεγονός ότι οι 2 άνδρες πήραν ποτά από το περίπτερο.
 
Σύμφωνα πάντως με την έρευνα που έκανε σήμερα η Α.Δ. Χίου, το αυτοκίνητο ανήκει σε 2 Γεωργιανούς, κατοίκους της πόλης της Χίου ενώ ερευνάται η συμμετοχής τους σε αξιόποινες πράξεις.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ