30.10.2012 9:40

Νοέμβριος με το βιβλιοαυτοκίνητο της «Κοραής»

Σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα βρεθεί αυτό το μήνα το Βιβλιοαυτοκίνητο της Βιβλιοθήκης «Κοραής» στα πλαίσια της προσπάθειας να φέρει τα παιδιά από μικρά κοντά στο βιβλίο και στην ανάγνωση.
Αναλυτικά σύμφωνα με το πρόγραμμα θα επισκεφτεί στις 2 Νοεμβρίου το 1ο Νηπιαγωγείο Καμποχώρων στο Βασιλεώνοικο, στις 6 Νοεμβρίου το 4ο Νηπιαγωγείο Βαρβασίου και τον Βρεφονηπιακό σταθμός «Νερομπογιές και Νότες», στις 8 Νοεμβρίου το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου το νηπιαγωγείο Θολοποταμίου, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου τα Αρμόλια το Πυργί, το Νηπιαγωγείο Πυργίου, τους Ολύμπους τα Μεστά καθώς και το Λιμένα Μεστών, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου το Γυμνάσιο και το Λύκειο Καλαμωτής. Στις 22 Νοεμβρίου το βιβλιοαυτοκίνητο θα βρεθεί σε Συκιάδα και Λαγκάδα και στα Νηπιαγωγεία των δυο οικισμών, στις 27 του μήνα στις φυλακές και στις 29 στο Νηπιαγωγείο Τουρλωτής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ