8.1.2016 12:24

Νηστικοί φοιτητές.... μέχρι νεοτέρας

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Κλειστή παραμένει μέχρι νεοτέρας η Λέσχη Σίτισης των φοιτητών του Παν/μιου Αιγαίου στη Χίο εξαιτίας της λήξης της σύμβασης συνεργασίας του ιδιώτη που την είχε αναλάβει μέχρι και τις 31/12/2015.

Η σύμβαση έπρεπε να έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην Μυτιλήνη και να έχει ανανεωθεί, ωστόσο ο αρμόδιος υπάλληλος βρίσκεται σε άδεια, ο Πρύτανης στην Αθήνα σε συνάντηση και οι φοιτητές «νηστικοί», καθώς εξαιτίας τη μη ανανέωσης το κατάστημα που συνεργάζεται με την σίτιση τους στην οδό Βενιζέλου παρέμεινε χθες κλειστό, όπως και προβλέπεται να παραμείνει μέχρι να δοθεί λύση.

Στους φοιτητικούς κύκλους επικρατεί αναστάτωση και απογοήτευση καθώς χθες, πρώτη μέρα μετά την επιστροφή από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, οι φοιτητές επέστρεψαν στο νησί και ανέμεναν να επισκεφθούν την Λέσχη από την οποία σιτίζονται την οποία ωστόσο βρήκαν κλειστή, ελέω του γραφειοκρατικού κενού που παρουσιάστηκε.

Ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Χίου παραδέχεται το κενό, ωστόσο παρέπεμψε για περαιτέρω διευκρινήσεις στον Πρύτανη κ. Γκρίτζαλη.

Ο Πρύτανης μετείχε σε μια πρυτανική σύσκεψη  εκτός των νησιών του βορείου Αιγαίου και μας ζητήθηκε να επικοινωνήσουμε μαζί του με ηλεκτρονικό μήνυμα... προκειμένου να μας δοθούν διευκρινήσεις. Σε κάθε περίπτωση και επειδή το ζήτημα άπτεται των συμφερόντων των φοιτητών που διαβιούν στη Χίο, ελπίζουμε σήμερα να δοθεί λύση.

Διαφορετικά, είναι άδικο να αναζητούμε τους ψύλλους στα άχυρα της Πανεπιστημιακής γραφειοκρατίας, εκείνης που ξεχνά πότε και πως λήγουν οι συμβάσεις σίτισης των φοιτητών της, εντούτοις δεν ξεχνά τα κρίσιμα ραντεβού για τις πρυτανικές συνελεύσεις στην Αθήνα...  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ