8.2.2013 20:13

Νέες φωτογραφίες-σοκ από τον ξυλοδαρμό των ληστών

Νέες φωτογραφίες παρουσίασε η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να αποδείξει του ισχυρισμούς της- δηλαδή ότι οι τέσσερις ληστές της Κοζάνης δεν χτυπήθηκαν κατά τη διάρκεια κράτησης  τους, αλλά στη διάρκεια της διαδικασίας σύλληψής τους. Μάλιστα, στα νέα φωτογραφικά αρχεία που ανήρτησε η αστυνομία στο site της, σκόπιμα υπάρχουν και ηλεκτρονικά ίχνη της κάθε φωτογραφίας. Δηλαδή, η ώρα λήψης της φωτογραφίας, η ημέρα και η ώρα επεξεργασίας  τους.

Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα ο διευθυντής των Εσωτερικών Υποθέσεων κ. Παναγιώτης Στάθης, υποστήριξε πως στις 12:50 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας, εντοπίστηκαν οι τρεις δράστες έχοντας στο πίσω μέρος του βαν ως όμηρο τον οδοντίατρο.

Αν και ο 35χρονος υποστήριξε πως λόγω ψυχικής φόρτισης και συναισθηματικού στρες δεν κατάλαβε πως έγινε η σύλληψη, η έρευνα έδειξε, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Αδιάφθοροι, ότι νεαροί συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι ήταν πιο γεροδεμένοι και εκπαιδευμένοι από τους νεαρούς ληστές.

Όπως είπε ο κ. Στάθης από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός, ενώ παρουσίασε και το βίντεο από ερασιτεχνική λήψη στο σημείο του συμβάντος. Ανέφερε δε, ότι στις 13:05, ουσιαστικά δηλαδή ένα τέταρτο μετά τη σύλληψη οι συλληφθέντες φωτογραφήθηκαν ατύπως από κινητό τηλέφωνο, στο οποίο φαίνονται να είναι χτυπημένοι, πέντε λεπτά αργότερα φωτογραφήθηκαν από τις ψηφιακές μηχανές της Σήμανσης στην Ασφάλεια της Βέροιας ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Νίκου Ρωμανού, ο κ. Στάθης υποστήριξε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Επίσης αναφέρθηκε πως ο τέταρτος συλληφθείς, ο Δημήτρης Πολίτης που εντοπίστηκε και συνελήφθη σε διαφορετικό σημείο, δεν έφερε τραύματα καθώς παραδόθηκε μόνος του στους αστυνομικούς.

Ουσιαστικά, η έρευνα των Αδιάφθορων, βγάζει λάδι τους αστυνομικούς, τα ρίχνει όλα στην αντίσταση που προέβαλλαν οι νεαροί συλληφθέντες και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστηρίζουν οι νεαροί, οι δικηγόροι και οι γονείς τους οι οποίοι κάνουν λόγο για άγρια επίθεση και βασανισμούς.


 

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ