14.7.2016 15:42

«Να διακόψει τις διακοπές του ο κ. Τόσκας, τουλάχιστον για τη Χίο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΟΤΑΜΙ» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ «π»

Να διακόψει την καλοκαιρινή άδεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα το «Ποτάμι» με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "π" για τις συνεχείς διαρρήξεις στα Καμπόχωρα.

Όπως σημειώνει το «Ποτάμι» μπορεί οι Υπουργοί να έχουν ανάγκη από χαλάρωση και αποχή από τα καθήκοντά τους όμως τα προβλήματα δυστυχώς τρέχουν.

«Χαρακτηριστική είναι η αδράνεια στην περίπτωση του Χαλκειός στη Χίο όπου ο κ. Τόσκας, έχει υποσχεθεί εδώ και καιρό τη δημιουργία αστυνομικού τμήματος με δύναμη πολλών ανδρών για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στο νησί, αλλά πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως η έκδοση προεδρικού διατάγματος αναβλήθηκε για το τέλος Σεπτεμβρίου, αφήνοντας ένα μόνο περιπολικό της αστυνομίας να καλύψει ολόκληρη την περιοχή.

Η δικαιολογία ότι είναι και αυτοί άνθρωποι και πρέπει να ξεκουράζονται πού και πού, δεν στερείται βασιμότητας όμως ας κάνουν λιγάκι υπομονή.

Εκτός αν δεν αντέχουν άλλο, οπότε υπάρχει και η λύση της άδειας άνευ αποδοχών», αναφέρει το «Ποτάμι» Βορείου Αιγαίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ