14.7.2016 13:36

Ν. Μηταράκης: «Για γέλια και για κλάματα όσα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου»

ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

Στην αντεπίθεση, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου που τον εγκαλούσε για απραξία στο νησί την περίοδο του ήταν υφυπουργός Ανάπτυξης, προχωρά ο Νότης Μηταράκης που σε δελτίο Τύπου του σημειώνει μεταξύ άλλων ότι στα λεγόμενα των στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ «η υποκρισία και το ψέμα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο».

Αναφερόμενος στο έργο του αεροδρομίου ο γαλάζιος βουλευτής σημειώνει ότι όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι το έργο για την επέκταση του αναθερμάνθηκε  το 2014. «Με την εμπλοκή του Υπουργείου Ανάπτυξης καταφέραμε το 2014 να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία των διοικητικών αποβολών και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το clearway. Δυστυχώς, το έργο από τον Ιανουάριο του 2015 καρκινοβατεί», σημειώνει ο κ. Μηταράκης και συνεχίζει: «Όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι εμείς πήραμε την πρωτοβουλία και θεσμοθετήσαμε την ίδρυση ξενόγλωσσου Ναυτιλιακού τμήματος στη Χίο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χωρίς καμία πειστική εξήγηση το κατήργησε».

«Όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι εντάξαμε ώριμα έργα στο ΕΣΠΑ. Έργα τα οποία έσπευσε να απεντάξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Τα δεινά που έχει συσσωρεύσει αυτή η κυβέρνηση στον τόπο μας είναι πάρα πολλά. Όλοι γνωρίζουν τι έκανε η κυβέρνηση για το μεταναστευτικό, την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, την Αναγκαστικότητα κ.λ.π.

Θα συνιστούσα λοιπόν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Χίου να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας. Και αν πραγματικά θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή δεν έχουν παρά να βγάλουν την κυβέρνηση του από τη μόνιμη θερινή ραστώνη στην οποία βρίσκεται», καταλήγει ο κ. Μηταράκης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ