11.7.2014 13:02

Μπορείτε να ανοίξετε, αλλά μην ανοίξετε

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ

Μια πρώτη αποκάλυψη των προθέσεων του κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου, ενημερώνοντας ότι ναι μεν την Κυριακή 20 Ιουλίου όσοι επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοικτά, ωστόσο παράλληλα προτρέπει τα μέλη του... να μην ανοίξουν. Η βασική αιτία για τη στάση του Εμπορικού Συλλόγου είναι η απόφαση που είχε λάβει να μη συμφωνήσει με το άνοιγμα συνολικά των καταστημάτων όταν ο Νόμος έδινε παρείχε τη δυνατότητα. 

Στην πλήρη ανακοίνωσή του αναφέρει: 

"Σας ενημερώνουμε ότι βάση του ισχύοντος νομικού πλαισίου , υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να λειτουργήσει το κατάστημά του την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ωστόσο, αφουγκραζόμενο την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μας  (οι οποίοι δεν προτίθενται να ανοίξουν τα καταστήματά τους), προτείνει στα μέλη του να κρατήσουν «κλειστές» τις επιχειρήσεις τους κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εκπεφρασμένη άποψη του Εμπορικού Συλλόγου, τέλος  είναι  να δοθεί η δυνατότητα να επιλέγει  η οικεία Περιφερειακή Ενότητα κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης του Εμπορικού Συλλόγου αναφορικά με το ποιες Κυριακές θα έχουν την δυνατότητα λειτουργίας τα εμπορικά καταστήματα".

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ