29.10.2012 10:45

Μέχρι τις 17:00 ανανεώθηκε το απαγορευτικό

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μέχρι τις 17:00 σήμερα το απόγευμα. Έτσι σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Χίου, ανεκτέλεστα παραμένουν τα δρομολόγια του B.S. Patmos που παραμένει δεμένο στο λιμάνι της γειτονικής Μυτιλήνης, του Οινούσσαι ΙΙΙ, που παραμένει δεμένο στο λιμάνι των Οινουσσών και του Psara Glory που βρίσκεται στο λιμάνι των Ψαρών.
 
Μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από σήμερα το απόγευμα ενώ το μεσημέρι αναμένεται να βγει νέα ανακοίνωση από το Λ.Σ. 
 
UPDATE: 11:10
Μέχρι τις 15:00 θα ισχύσει τελικά το απαγορευτικό σύμφωνα με νεά ανακοίνωση του Λ.Σ. Έτσι με βάση τον ισχύοντα προγραμματισμό, το Νήσος Χίος θα αναχωρήσει στις 18:00 από τον Πειραιά για τη Χίο και το Blue Star Patmos στις 20:00 για Χίο - Πειραιά. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ http://www.politischios.gr/koinonia/o-kairos-gia-simera-deytera

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ