15.6.2020 14:53

Με τη συνδρομή των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας οι καθαρισμοί των αλσυλλίων

Καθαρισμούς και κλαδέματα  των αλσυλλίων στη Βίγλα Αγίας Ελένης και στον Άγιο Γεώργιο  Αμμολόφου πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι εθελοντές της ΛΕΦΕΔ και της ομάδας Δασοπροστασίας των  Ολύμπων σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δ. Χίου Παναγιώτη Μανδάλα.

« Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας που έχουμε αναπτύξει από την αρχή της θητείας μας με όλες τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας του νησιού μας , ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες εντατικοί καθαρισμοί από τους εθελοντές,  των μικρών αλσυλλίων για λόγους πρόληψης και προστασίας. Προγραμματίζουμε και άλλες τέτοιες δράσεις και ελπίζω στην ανταπόκριση όλων των εθελοντικών ομάδων. Ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης πάντοτε είχε εξαιρετική συνεργασία με τους εθελοντές κα στήριζε το έργο τους διότι το θεωρεί σημαντικό και υποστηρικτικό και αυτό αποτελεί αρχή όλων μας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παν. Μανδάλας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ