1.8.2022 14:09

Με Κριμιζή, Γεωργούλη και Γιαννόπαπα το 10ο Φεστιβάλ Αστρονομίας Χίου

Όλα τα σπουδαία ονόματα της Αστρονομίας σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον φεστιβάλ από 5 έως 27 Αυγούστου

Το φετινό καλοκαίρι ο Σύλλογος Αστρονομίας Χίου κλείνει 10 χρόνια από την ίδρυσή του το 2012, διοργανώνοντας Φεστιβάλ Αστρονομίας με τη συμμετοχή κορυφαίων και καταξιωμένων καθηγητών όπως ο Σταμάτης Κριμιζής, ο Μανώλης Γεωργούλης και η Χριστίνα Γιαννόπαπα.

Το φετινό Φεστιβάλ Αστρονομίας περιλαμβάνει τα εξής:

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00, ‘Ιδρυμα Μαρία Τσάκος: Ομιλητής Δρ Μανώλης Γεωργούλης : «COSPAR Athens 2022: Ιστορική πρώτη για την Ελλάδα σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι».

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00, Θέατρο Καστρομηνά «Μίκης Θεοδωράκης»: Ομιλητής Δρ Σταμάτης Κριμιζής «"Η Εξερεύνηση του Ηλιακού Συστήματος, και η σημασία της ομαδικής εργασίας".

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 19:30,Βοτανικός Κήπος Νενήτων , Δράση για παιδιά και μεγάλους με τηλεσκόπιο : «Υπερπανσέληνος, Κρόνος και διάττοντες Περσείδες».

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00, Κτήμα «Ρίζικο» Κάμπος, Ομιλήτρια Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα: «Από το πλοίο στο διαστημόπλοιο: Τα οφέλη της διαστημικής τεχνολογίας στην ναυτιλία».

27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00,Αποθήκα, Πάρτι λήξης Φεστιβάλ: Αστροπαρατήρηση deep space και ουρανογραφία από τον Μιχάλη Περάκη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ