17.2.2021 14:31

Μάσκες και αντισηπτικά μοιράστηκαν σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Κανονικά η λειτουργία των σχολείων αύριο

Διανομή προστατευτικών μασκών πολλαπλής χρήσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού παρέλαβε μικρές και μεγάλες μάσκες από την ΚΕΔΕ και εκτός από τις μάσκες που προορίζονται για παιδιά μοίρασαν και 500 μάσκες μεγάλου μεγέθους, σε δασκάλους και καθηγητές.

Ο αντιδήμαρχος Γ. Πατεριμός σημείωσε ότι, ο Δήμος θα είναι σε στενή συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ώστε να θωρακιστούν τα σχολεία από την έξαρση του COVID-19. Έπειτα από αίτημα των προέδρων των σχολικών επιτροπών με το οποίο ζητούν την χορήγηση αντισηπτικών, ο Δήμος δέχτηκε και την άμεση υλοποίηση του αιτήματος τους.

Σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων ο κ. Πατεριμός θέλησε να επισημάνει ότι η όποια απόφαση παρθεί δεν προκύπτει μόνο από τον Δήμαρχο, Στ. Κάρμαντζη αλλά έπειτα από εισήγηση των Προέδρων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία του νησιού έπειτα από συνεννόηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Δήμου.

Τέλος το ΚΔΑΠ Α.με.Α. παραμένει κλειστό με εισήγηση του Υπουργείου Εργασίας.

«Εχτές λάβαμε μια νέα εισήγηση να παραμείνουν κλειστά τα ΚΔΑΠ Α.με.Α. για τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη» διευκρίνισε ο κ.Πατεριμός.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ