31.5.2021 6:57

Ξεκινούν βάρδιες στο Θόλος υπό τον φόβο έναρξης εργασιών για νέα δομή

Παγχιακό κάλεσμα συμμετοχής στις βάρδιες φύλαξης του Θόλους, υπό το φόβο άμεσης έναρξης εργασιών στον χώρο, απευθύνει μέσα από ανακοίνωση της η Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της Χίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Χιώτες και Χιώτισσες. Βήμα το βήμα , η κυβέρνηση με τον υπουργό μετανάστευσης και τη χρηματοδότηση της ΕΕ, υλοποιούν την εγκληματική τους πολιτική , προκειμένου να μετατρέψουν όλοι αυτοί το νησί μας σε φυλακή, σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Ετοιμάζονται να ξεκινήσουν εργασίες στον πολύπαθο χώρο του Θόλους, να τον καταλάβουν, για να εγκλωβίσουν ες αεί και τη δική μας τη ζωή και των προσφύγων και μεταναστών. Ετοιμάζονται στο μάτι του κυκλώνα να γκριζάρουν το νησί.

Αρνούμαστε ρητά και κατηγορηματικά αυτή την προοπτική για τον τόπο μας.

Αρνούμαστε το ρόλο του δεσμοφύλακα για μας και τα παιδιά μας. Το οφείλουμε στις σημερινές και στις επόμενες γενιές! Το οφείλουμε στο όνομα του πολιτισμού όλων των ανθρώπων. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένας Χιώτης επαγγελματίας που θα «βοηθήσει» στην καταστροφή του τόπου του. Του τόπου που θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του, προσφέροντας ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στη νέα εισβολή της Κυβέρνησης και της ΕΕ στο νησί μας , εξαγοράζοντας , εκβιάζοντας, απειλώντας!

Η ιστορία είναι αδέκαστη, ας αποφασίσουν να γραφτούν στις λαμπρές της σελίδες και όχι στις μαύρες.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ !

• Η Συντονιστική μαζί με τα Τοπικά συμβούλια , γράφουν ξανά ένα μεγάλο ΟΧΙ στο χώρο του Θόλους αργά το απόγευμα της Δευτέρας!

• Ξεκινούν οι συνελεύσεις του Αγώνα στους οικισμούς!

• Ξεκινούν οι βάρδιες φύλαξης εντός του πεδίου! ΑΣ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ