15.1.2024 8:05

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τους Χαλκούσους της Αττικής

Ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο πρωινό πέρασαν οι Χαλκούσοι Αττικής και οι φίλοι τους την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ», όπου έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τους.

Είχαμε την χαρά και την τιμή να ευλογήσει όπως κάθε  Χρόνο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, Ο Σεβασμιότατος  έδωσε προς τους παρευρισκόμενους τις πατρικές του ευχές, εκδηλώνοντας παράλληλα την αγάπη του για το χωριό μας.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Χίου Κύριος Σταυρος Μιχαηλίδης , ο Αντιπεριφεριάρχης  Παντελής Μπουρνιάς , η Μαριέλλα  Βαρώνη  από την Ο.Χ.Σ.Α  και από Γυναικείο Σύνδεσμο  φίλοι του Χιώτικου Χωριού,  από τους απανταχού Καρδαμυλίτες  ο Μιχαήλ Καλλύκης, από τους Καλιμασιώτες η Μαριάνα Ξύδα, από τον Ζυφιά η Ελευθερία Σγουράκη , από την Κοινή ο Γιώργος Ζερβούδης , από την Κέραμο ο Δημήτριος Τσιαδής από τον Βασιλειώνικο οι Μιχάλης και Ιωάννης Κουλουρούδης και από τον Κάμπο ο Βοριάς Ιωάννης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, στην Μαρκέλλα Βαρώνη για την προσφορά και την αγάπη της για την Χίο και για την ενορία Χαλκειούς.

Παράλληλα τιμήθηκε η Αργυρώ Κουτσουράδη για την ανάδειξή της ως κορυφαία νέα ευρωπαία αγρότισσα για το 2023.

Τέλος βραβεύτηκαν τα παιδιά που πέρασαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με την Ευθαλία Φωκιανού του Κωνσταντίνου να λαμβάνει έπαινο, βιβλίο και χρηματικό ποσό από την κ. Μαριέλλα Βαρώνη για την είσοδό της στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Α.Π.Θ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταμάτης Χονδρογιωργάκης απηύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος το 2023. Ο κ. Νικόλαος-Δημήτριος Δημητρίου και ο κύριος Μαρμαρινός Νικόλαος, διάβασαν αντίστοιχα τον ταμειακό απολογισμό και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

 

Τέλος έγιναν  Αρχαιρεσίες για Νέο Δ.Σ. και εξελέγησαν κατά αλφαβητική Σειρά  :

1 ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2 ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3 ΒΛΑΧΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4 ΓΚΙΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ  ΜΙΧΑΗΛ

5 ΓΚΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7 ΜΠΡΟΥΖΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

8 ΧΟΝΔΡΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ :

ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ

ΣΤΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΕΊΑ ΤΟΥ ΙΣΙΔΏΡΟΥ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ