Κοινωνία

11/2/13 14:27

τελ. ενημ.: 11/2/13 14:27

Καθυστέρησε, αλλά άξιζε τον κόπο

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΚΙΑΛΑ, ΒΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΛΛΑΛΕ

Δύο χρόνια καθυστέρησε η κατασκευή και λειτουργία των 12  Στρατιωτικών Οικιών Αξιωματικών του στρατοπέδου Γκιάλα, που εγκαινιάστηκαν το Σαββάτο, επειδή πίσω από τον υδρευτικό πύργο του στρατοπέδου κατά τη διάρκεια των εκσκαφών εντοπίστηκε υπόγειο πηγάδι με αρχαιολογικό ενδιαφέρον.  Αυτό και μόνο αρκούσε για να σταματήσουν οι εργασίες, με παρέμβαση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, να παραταθεί ο χρόνος κατασκευής, να αυξηθεί ο προϋπολογισμός και να καθυστερήσουν να απολαύσουν τη θαλπωρή τους οι ανάδοχες οικογένειες.
Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα, όμως, που διαπιστώθηκε και απο ξενάγηση σε εσωτερικούς χώρους των οικημάτων, δικαιώνει όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλλαν  για την κατασκευή τους. Τα εγκαίνια των οικημάτων που στεγάζουν οικογένειες από το καλοκαίρι ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάρκος και τίμησαν με την παρουσία τους οι Αρχηγοί Α` ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκος και ΓΕΣ Κ. Γκίνης.
Εξαιρετικής ποιότητας είναι ακόμη ο ξενώνας των πέντε διαμερισμάτων στο στρατόπεδο Σαλλαλέ και τα 6 οικήματα που εγκαινιάστηκαν με τη χορηγία του καπετάν Λουκά Κτιστάκη και παραδοθήκαν σε χρήση στο στρατόπεδο Βάκη, στην Καλαμωτή.
Το πρώην στρατόπεδο Σαλλαλέ τώρα αποκαλείται ΣΟΑ Αγάμων και Ξενώνων Σαλλαλέ και θα φιλοξενεί επισκέπτες και εργαζόμενους της 96 ΑΔΤΕ.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση