17.3.2018 14:07

Και ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου στηρίζει την οικογένεια Κουτσοβάσιλου

Η φωτογραφία είναι από το alithia.gr

Ο Σύλλογος Τριτέκνων  Χίου γνωρίζει καλά τι σημαίνει ανάγκη και δη οικογενειακή ανάγκη, πόσο δύσκολα μπορεί μία οικογένεια με 3  παιδιά να επιβιώσει αξιοπρεπώς στην Ελλάδα του 2018 και πόσο δυσκολότερα είναι τα παραπάνω όταν η οικογένεια αποτελείται μόνο με τον έναν από τους δύο γονείς.

Ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, ο Σύλλογος πραγματοποίησε μία εκδήλωση στο Aegean Dream με τα έσοδα της να πηγαίνουν στην οικογένεια Κουτσοβάσιλου, η οποία θα μπορέσει να πάρει μια ανάσα και να διαχειριστεί ίσως με μεγαλύτερη ευκολία τα όσα της έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων μέσα από ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης και αναφέρει «Με τις ενέργειες, λοιπόν, όλων όσων συνέβαλαν στην προσπάθεια του Συλλόγου μας «Παναγία Νεαμονήτισσα», πραγματοποιήσαμε μία καλή εκδήλωση. Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να λειτουργεί πάντα προς όφελος της τρίτεκνης οικογένειας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία. Οι Άγιες μέρες, το Πάσχα και η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με το φως της αγάπης και της ελπίδας».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ