18.10.2012 18:43

"Ήταν εξαρχής ύποπτος"

- ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ

Σε αναβρασμό βρίσκεται από το πρωί η Ασφάλεια Χίου αφού εκτός των άλλων περιστατικών σήμερα το μεσημέρι, 29χρονος που κρατείται στις φυλακές Χίου και εκτίει 5ετή ποινή φυλάκισης, κατά την άδειά του από το Σοφρωνιστικό Κατάστημα του νησιού, απείλησε με ψεύτικο όπλο 50χρονη γυναίκα που εργαζόταν σε κατάστημα Ψιλικών επί της Κωνσταντίνου Μονομάχου και της απέσπασε μικρό χρηματικό ποσό και 10 περίπου κάρτες κινητής τηλεφωνίας.
Οι υποψίες των ανδρών της ασφάλειας Χίου, άμεσα στράφηκαν προς το πρόσωπό του αφού παρά το γεγονός ότι η άδειά του είχε λήξει ένα χθες, εκείνος δεν επέστρεψε στη φυλακή με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
Έτσι πριν λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 18:10 οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν εντός της πόλης τον 29χρονο Χ.Α. και τον προσήγαγαν στο Τμήμα. Κατά την ανακριτική διαδικασία ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί εκ νέου στις δικαστικές φυλακές του νησιού.
 
«Ήταν εξ’ αρχής ο βασικός ύποπτος», ήταν το μοναδικό σχόλιο ανώτερου στελέχους της Α.Δ. Χίου στον «π» λίγα λεπτά μετά τη σύλληψη. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος είναι πίσω από την κλοπή δικύκλου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο κατάστημα "everest".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ