18.10.2012 10:00

Τους έκλεψαν το μηχανάκι μπροστά στα μάτια τους

Στο στόχαστρο δύο νεαρών βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η επιχείρηση “Everest” στο κέντρο της πόλης, όταν δύο νεαροί προσποιούμενοι τους πελάτες ζήτησαν από τον υπάλληλο να τους ετοιμάσει μία παραγγελία προκειμένου να του αποσπάσουν την προσοχή.
Όταν ο υπάλληλος έφυγε από τη θέση του για λιγότερο από ένα λεπτό οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να ανέβουν πάνω σε ένα από τα  δίκυκλα του καταστήματος που χρησιμοποιούταν για delivery παραγγελίες και να εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο υπάλληλος αντιλαμβανόμενος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το τι είχε γίνει κάλεσε την Άμεση Δράση και έτσι από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα μέσα στην πόλη και στις πέριξ περιοχές προκειμένου να βρεθεί το κλεμμένο δίκυκλο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ