8.2.2013 20:43

Ι.Χ. καρφώθηκε σε νησίδα τραυματίζοντας πεζό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ηλικιωμένος οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να καρφωθεί στη νησίδα που διαχωρίζει την οδό Πολυτεχνείου με την είσοδο της Απλωταριάς.

Συγκεκριμένα ο Α.Τ. λίγο μετά την είσοδό του με το αυτοκίνητο (Audi) στην Πολυτεχνείου διαπίστωσε ότι είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου καθώς ούτε τα φρένα αλλά ούτε και το χειρόφρενο ήταν ικανά να σταματήσουν το Ι.Χ. .

Ο ηλικιωμένος έντρομος βλέποντας το τέλος του δρόμου να πλησιάζει, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησε με τα πόδια να ανακόψει την τρελή πορεία του οχήματος, χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό.

Λίγο πριν το αυτοκίνητο καρφωθεί στη διαχωριστική νησίδα τραυματίζοντας έναν πεζό, το Ι.Χ. προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα κατά μήκος του δρόμου προκαλώντας ζημιές.

Οι δύο τραυματίες οδηγός και πεζός μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» με τον μεν πρώτο να φέρει τραύματα στο κεφάλι ενώ χτυπήματα στο πόδι και στη μέση έφερε ο δεύτερος.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ