3.9.2014 15:58

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια

ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Συγχαίρει τους επιτυχόντες των φετινών πανελλήνιων εξετάσεων το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου κι ιδιαιτέρως συγχαίρει τους μαθητές και τις οικογένειες των μαθητών  που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές, μαθησιακές ή άλλου τύπου δυσκολίες, οι οποίοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της χρονιάς.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία των μαθητών που απευθύνθηκαν σε μας, μας εμπιστεύτηκαν και παρακολούθησαν το εξειδικευμένο πρόγραμμα που προτάθηκε από τη διεπιστημονική μας ομάδα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώνουμε, ότι, καθώς αυξάνονται τα χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, πολλαπλασιάζονται και οι μαθητές που έχουν την ευκαιρία να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται παρά τις όποιες δυσκολίες τους» αναφέρει το Κέντρο παιδιού και Εφήβου σε σχετική ανακοίνωση του.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ