21.9.2023 15:16

Η Χίος ως Περιοχή Ανάπτυξης για τους Digital Nomads & Remote Workers

Η Αντιπεριφέρεια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Χωρικού Σχεδιασμού & Περιβάλλοντος και Απόδημου Ελληνισμού μαζί με την Ένωση Ομογενών Χίου, πρόκειται να συνδιοργανώσουν Ημερίδα με αντικείμενο «Η Χίος ως Περιοχή Ανάπτυξης για τους Digital Nomads & Remote Workers».

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στην αίθουσα Συνεδρίων του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου και ώρα 18:00 με 21:00.

Είναι σημαντικό να γίνουν κατανοητές οι παραπάνω έννοιες τόσο για τους ανθρώπους που μεταφέρουν την εργασία τους εκτός γραφείου, σε τόπους όπως η Χίος, με τον υπολογιστή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και για τους κινούμενους εργαζόμενους. Θα έχουμε διακεκριμένους ομιλητές ακόμα και Διαδικτυακά. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή μας να παρευρεθείτε στην Ημερίδα, που θα μπορούσε να γίνει ακόμα και ψηφιακά στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=Nv-n1pubaxA

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ