19.1.2016 10:57

«Η ασφαλτόστρωση απέτυχε λόγω καιρού»

Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΥ ΓΡΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «π» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Τη δική του εκδοχή για την αστοχία της αποκατάστασης του οδοστρώματος στην περιοχή του Γρου, μετά τις εργασίες αντικατάστασης του δικτύου της ΔΕΥΑΝΧ, δίνει μέσω του «π» ο ανάδοχος του έργου Α. Μαυρόπετρος.

Όπως εξήγησε ο ίδιος με αφορμή το ρεπορτάζ του "π"«ο λόγος που δεν έχει αποκατασταθεί το οδόστρωμα ακόμα, στα σημεία που όντως υπάρχει πρόβλημα, είναι ότι οι καιρικές συνθήκες εδώ και μέρες δεν επιτρέπουν την παραγωγή ασφάλτου ούτε και την διάστρωση της, αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που δεν πέτυχε η αρχική αποκατάσταση.

Είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρίας που με προμηθεύει άσφαλτο και με διαβεβαιώνει πως με το που το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα προβεί στην παραγωγή αυτής , παρόλα αυτά σήμερα (19/1)  θα προβώ στην προσωρινή αποκατάσταση με μπετόν όπου και θα το αφαιρέσω όταν θα μπορεί να γίνει η κανονική αποκατάσταση. Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία τον οδηγών και παρακαλώ για την κατανόηση σας. Ευχαριστώ».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ