18.1.2016 9:40

Όταν η πίσσα… αστοχεί

ΤΡΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΓΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ΧΙΟΥ

Σε δρόμο καρμανιόλα ιδιαίτερα για τους δικυκλιστές έχει μετατραπεί η ανηφόρα στου Γρου μετά τις εργασίες αντικατάστασης δικτύου που πραγματοποίησε προ ημερών η Δ.Ε.Υ.Α.Ν.Χ. Παρά την προσπάθεια του ανάδοχου εργολάβου να αποκαταστήσει το οδόστρωμα, αυτό δεν επιτεύχθηκε με αποτέλεσμα εδώ και αρκετό καιρό να έχουν δημιουργηθεί χαντάκια σε μήκος περίπου 300 μέτρων που θέτουν σε ασφάλεια την διέλευση κυρίως των οδηγών δικύκλων.

Όπως σημείωσαν στον «π» κάτοικοι της περιοχής έχουν ήδη σημειωθεί τρία, ευτυχώς ελαφρά, τροχαία ατυχήματα από δικυκλιστές που ήταν ανυποψίαστοι για την ποιότητα του οδοστρώματος.

«Εκεί που βλέπεις το οδόστρωμα να έχει αποκατασταθεί ξαφνικά αυτό μετατρέπεται σε χαντάκι. Εδώ και πολλές ημέρες φωνάζουμε στον Δήμο να αποκαταστήσουν το οδόστρωμα. Η δημοσιοποίηση του θέματος ήταν η τελευταία μας λύση», σημείωσαν οι ίδιοι στον «π».

Το πρόβλημα πάντως αναγνώρισε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Χίου Απ. Τζιώτης που επεσήμανε στον «π» ότι η αποκατάσταση του οδοστρώματος οφείλεται «στην πίσσα που αστόχησε». Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι μέσα στην εβδομάδα ο ανάδοχος εργολάβος θα επιχειρήσει εκ νέου την αντικατάσταση του οδοστρώματος με νέα πίσσα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ