14.4.2015 16:17

Χαμόγελα για το 4ο Τμήμα του Περιφερειακού

ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Χαμόγελα για τη Δημοτική Αρχή επιφύλασσε η πρώτη μέρα μετά το Πάσχα με επίκεντρο την δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου της Χίου με την οποία ορίστηκαν οι τιμές με τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι απαλλοτριώσεις στο 4ο Τμήμα του Περιφερειακού της πόλης που καταλήγει στον παραλιακό του Βροντάδου.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Μαν. Βουρνούς αμέσως μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, η εξέλιξη είναι για το Δήμο Χίου ιδιαίτερα θετική καθώς ανοίγει ο δρόμος για να μπορέσουν πλέον να δρομολογηθούν θετικές ενέργειες εντός του χρονοδιαγράμματος που θέτει τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρώπης. «Αυτή ήταν η βασική έγνοια μας, να μπορέσει να ξεκινήσει το έργο κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της Προγραμματικής Περιόδου που βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να μη χρειαστεί να μπαίνουμε σε άλλες διαδικασίες. Θεωρούμε ότι οι τιμές των απαλλοτριώσεων  και η έκδοσή τους από το δικαστήριο είναι ένα στάδιο που ενδεχόμενα θα δώσει νέα πνοή στο έργο. Το 1ο Τμήμα βρίσκεται σε εξέλιξη και τώρα θα περιμένουμε να συμβασιοποιήσουμε το 4ο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος για το 4ο Τμήμα του Περιφερειακού της πόλης υπολογίζεται περίπου 3,5εκ. ευρώ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ