9.2.2013 16:40

Φύλακας – άγγελος του Στρατού και της Καλαμωτής

Οι Στρατιωτικές Οικίες στα στρατόπεδα Γκιάλα και Σαλλαλέ είναι η ελάχιστη συμβολή της Πολιτείας στη στήριξη του στρατεύματος. Τα έξι οικήματα διαμονής στρατιωτικών στο στρατόπεδο Βάκη της Καλαμωτής, που παραδόθηκαν σήμερα είναι μια επιπλέον απόδειξη της αστείρευτης προσφοράς του καπ. Λουκά Κτιστάκη στον ελληνικό Στρατό.
Την εκδήλωση παράδοσης – παραλαβής  τίμησαν με την παρουσία τους οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκος,  ΓΕΣ Κ. Γκίνης και ο υποστράτηγος Μ. Μεϊμάρης.  Το έργο του ευεργέτη εξύμνησαν ο Μητροπολίτης Μάρκος και ο Ταξίαρχος Δ. Ζερβάκης, που τον ευχαρίστησε για τη φιλοπατρία που δείχνει από το 1991, καλύπτοντας έμπρακτα ανάγκες του Στρατού.
Η αναγνώριση εκ μέρους της 96 ΑΔΤΕ αποτυπώθηκε στην αναμνηστική πλακέτα που απονεμήθηκε στο δωρητή. Η προσφορά Κτιστάκη όμως δε σταματά εδώ,  αφού σύντομα ολοκληρώνεται στον ίδιο χώρο η κατασκευή  άλλων οκτώ κατοικιών.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ