12.1.2016 9:09

Ετοιμοπόλεμοι για απεργιακές κινητοποιήσεις

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

Σύσκεψη για την ενημέρωση των εργαζομένων για το ασφαλιστικό και την προετοιμασία απεργιακών κινητοποιήσεων πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Χίου (Νομαρχία), με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ

"Η σφοδρότητα της επίθεσης που ετοιμάζουν στην κοινωνική ασφάλιση μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι τον 19ο αιώνα!

Το ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη, όπως πολλοί θεωρούν. Περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενης, κάθε νέου! Είναι η ασφάλιση του μικρού παιδιού, τα εμβόλια του. Είναι το φάρμακο μας όταν αρρωστήσουμε. Είναι το επίδομα ασθένειας, οι ιατρικές εξετάσεις, οι παροχές υγείας και πρόνοιας συνολικά. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Είναι η προστασία μας στον επαγγελματικό κίνδυνο, στις επαγγελματικές ασθένειες για να μη γινόμαστε θύματα εργοδοτικών εγκλημάτων", αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ, καλώντας τους εργαζόμενους σε συστράτευση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ