26.10.2022 8:39

Επιτροπή Αιρετών - "Θα ακυρώσουμε στην πράξη τον σχεδιασμό τους για το Θόλος"

Η κυβέρνηση και ο Υπουργός που "ΜΑΤωσαν" τη Χίο ξαναχτυπούν!

Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την άρνηση των Χιωτών να αποδεχτούν την υπερδομή στο Θόλος η κυβέρνηση και ο υπουργός της κ. Μηταράκης επαναφέρουν το θέμα.

Κοντά στην Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ, όπως έκανε και ανήμερα των Θεοφανείων.

Αφού 2 φορές έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την πρόσβαση στο δημοτικό δρόμο που οδηγεί στο Θόλος στο Ειρηνοδικείο, τώρα τα επαναφέρουν στο Πρωτοδικείο.

Είναι πολλά τα λεφτά...

Νομίζει ο Υπουργός ότι οι ακρίτες της Χίου κοιμούνται ή θα είναι σε τριήμερες διακοπές;

Δεν έχει καταλάβει ότι εδώ φυλάσσουμε Θερμοπύλες;

Ο ίδιος Υπουργός και η Κυβέρνηση που από τη μία καταγγέλλουν την εργαλειοποίηση των μεταναστών από την Τουρκία, από την άλλη δείχνουν στον Ερντογάν πού να κάνει χρήση της εργαλειοποίησης! Στη Χίο, στα ακριτικά νησιά και τον Έβρο!

Ας καταλάβουν θα ακυρώσουμε στην πράξη τον σχεδιασμό τους. Οι ακρίτες δεν θα δεχτούν να γίνουν φύλακες ψυχών για να ευοδωθούν τα απαράδεκτα σχέδια των Ευρωπαίων.

Οι σχεδιασμοί τους να γίνουν τα νησιά ο χώρος που θα στέλνει όποτε θέλει, όσους θέλει και όποτε θέλει ο Ερντογάν, αλλά και θα «επιστρέφουν» σε αυτά οι Ευρωπαίοι όσους δεν θέλουν ή όσους"πλεονάζουν" ως εμπορεύματα, δεν θα περάσει.

Θα είμαστε και πάλι εκεί!

Υπερασπιζόμενοι το νησί μας, τις ζωές μας και τον πολιτισμό μας.

 

Καμία υπερδομή - φυλακή στη Χίο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ