5.1.2021 13:06

Επιστολή για την επαναλειτουργία της ΕΤΕ στη Φάρκαινα από το Εργατικό Κέντρο Χίου

Την επαναλειτουργία του καταστήματος της ΕΤΕ στη Φάρκαινα καθώς και τη μη παύση λειτουργίας οποιουδήποτε άλλου τραπεζικού καταστήματος ζητά το Εργατικό Κέντρο με επιστολή του προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή ΝΔ Χίου, Νότη Μηταράκη, τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Παντελή Μπουγδάνο, τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, το Επιμελητήριο, την ΟΕΒΕ, καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο Χίου. 

Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: 

Με την παρούσα επιστολή ζητάμε την στήριξη και την αρωγή σας στον αγώνα που διεξάγουμε σαν Εργατικό Κέντρο Χίου σχετικά με την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα της στην περιοχή της Φάρκαινας καθώς επίσης και στην μη παύση λειτουργίας άλλου υποκαταστήματος οποιασδήποτε τράπεζας στο νησί μας.

  • Τέτοιου είδους αποφάσεις έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων του νησιού μας και ειδικά αυτών που έρχονται από τα χωριά και την περιφέρεια.

  • Αυξάνουν την ανεργία στο νησί μας σε μια περίοδο που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι δυστυχώς πρωταθλήτρια σε ποσοστό ανεργίας που ξεπερνά το 10%.

  • Εν μέσω πανδημίας δημιουργούν τεράστιες ουρές, αγανάκτηση, ταλαιπωρία, κακή εξυπηρέτηση, έκθεση σε έντονα καιρικά φαινόμενα, μη πρόσβαση ΑΜΕΑ κτλ.

Ζητάμε την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην περιοχή της Φάρκαινας και σας καλούμε να σταθείτε κοντά μας στον αγώνα αυτό όπως επίσης να λάβετε σχετικές πρωτοβουλίες που θα εξαλείψουν αυτή τη λαίλαπα. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ