24.2.2018 15:14

Επικροτεί την «πολιτών ΣΥ(Ν)ΣΚΕΨΕΙΣ» ο Γ. Τούμπος

Βροχή μηνυμάτων φτάνουν στον «π» για την πρωτοβουλία εμπλουτισμού του δημοσίου διαλόγου μέσω της δράσης «πολιτών ΣΥ(Ν)ΣΚΕΨΕΙΣ». Πολίτες που παρακολούθησαν την πρώτη συζήτηση εκφράζουν τη στήριξη τους και ήδη με τις προτάσεις που καταθέτουν στον «π» (Γ. Σπιλάνης, Β. Σπανολιός, Μιχ. Μπελέγρης, Ηλ. Μπίσιας) δίνουν νέα ερεθίσματα για να διαμορφωθούν οι επόμενες μηνιαίες συζητήσεις.

Θερμή υπήρξε η ανταπόκριση και του προέδρου της Ένωσης Μαστιχιοπαραγωγών. Ο Γιώργος Τούμπος ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στη σελίδα του στο fb:

«Χίος 2038, 20 χρόνια μετά. Άραγε με τα σημερινά δεδομένα και με τον τρόπο που πορευόμαστε μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι;
Κατηγορηματικά ΟΧΙ, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι σαν κοινωνία να αλλάξουμε το σήμερα, να ανακαλύψουμε τι θέλουμε, να συνεργαστούμε, να υιοθετήσουμε τις νέες τεχνολογίες, να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σαν νησί, να δώσουμε προτεραιότητα στην παιδεία, να προκρίνουμε την αριστεία στα τοπικά δρώμενα, να ακολουθήσουμε ισόρροπη ανάπτυξη απ’ άκρη σ’ άκρη του νησιού, να σπάσουμε το αρούδι του υφιστάμενου τέλματος και να κάνουμε μια νέα αρχή.
Συγχαρητήρια στην #ΕφημερίδαΠολίτης για την πρωτοβουλία διοργάνωσης μιας τέτοιας εκδήλωσης.
(Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν αποσπάσματα από τις θέσεις των ομιλητών, οι οποίες με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.)»

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ