24.2.2018 15:14

Επικροτεί την «πολιτών ΣΥ(Ν)ΣΚΕΨΕΙΣ» ο Γ. Τούμπος

Βροχή μηνυμάτων φτάνουν στον «π» για την πρωτοβουλία εμπλουτισμού του δημοσίου διαλόγου μέσω της δράσης «πολιτών ΣΥ(Ν)ΣΚΕΨΕΙΣ». Πολίτες που παρακολούθησαν την πρώτη συζήτηση εκφράζουν τη στήριξη τους και ήδη με τις προτάσεις που καταθέτουν στον «π» (Γ. Σπιλάνης, Β. Σπανολιός, Μιχ. Μπελέγρης, Ηλ. Μπίσιας) δίνουν νέα ερεθίσματα για να διαμορφωθούν οι επόμενες μηνιαίες συζητήσεις.

Θερμή υπήρξε η ανταπόκριση και του προέδρου της Ένωσης Μαστιχιοπαραγωγών. Ο Γιώργος Τούμπος ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στη σελίδα του στο fb:

«Χίος 2038, 20 χρόνια μετά. Άραγε με τα σημερινά δεδομένα και με τον τρόπο που πορευόμαστε μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι;
Κατηγορηματικά ΟΧΙ, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι σαν κοινωνία να αλλάξουμε το σήμερα, να ανακαλύψουμε τι θέλουμε, να συνεργαστούμε, να υιοθετήσουμε τις νέες τεχνολογίες, να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σαν νησί, να δώσουμε προτεραιότητα στην παιδεία, να προκρίνουμε την αριστεία στα τοπικά δρώμενα, να ακολουθήσουμε ισόρροπη ανάπτυξη απ’ άκρη σ’ άκρη του νησιού, να σπάσουμε το αρούδι του υφιστάμενου τέλματος και να κάνουμε μια νέα αρχή.
Συγχαρητήρια στην #ΕφημερίδαΠολίτης για την πρωτοβουλία διοργάνωσης μιας τέτοιας εκδήλωσης.
(Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν αποσπάσματα από τις θέσεις των ομιλητών, οι οποίες με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.)»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ