5.1.2016 15:41

Ενίσχυση αλλά μόνο για ένα μήνα

Με 8 συνολικά άτομα μέσω αποσπάσεων θα ενισχυθεί για τον Ιανουάριο το Λιμεναρχείο Χίου έπειτα από απόφαση του αρχηγείου του Λιμενικού. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι μειωμένος κατά δύο στελέχη αφού όλο το προηγούμενο διάστημα το Κεντρικό Λιμεναρχείο ενισχύονταν με 10 άτομα ενώ τώρα με μόλις 8.

Την ίδια ώρα πάντως το συνδικαλιστικό όργανο των Λιμενικών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι οι αποσπάσεις σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που παρατηρούνται σε περιοχές του ανατολικού Αιγαίου όπου το μεταναστευτικό ζήτημα απειλεί να γονατίσει τα στελέχη των Λιμεναρχείων που νύκτα και ημέρα καλούνται να υπερβούν τον εαυτό τους.

Όπως σημειώνει σε παρέμβασή του το στέλεχος του Λιμενικού Μενέλαος Δαφέρμος, ειδικά τώρα που το μεταναστευτικό είναι σε εξέλιξη στο μέγιστο βαθμό θα πρέπει να γίνει επίσπευση των διαδικασιών για τις απαιτούμενες προσλήψεις στελεχών με παντώς είδους ειδικότητες.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ