15.4.2016 14:03

Ε.Μ.Χ.: «Δεν βοηθούν οι δηλώσεις Κάρμαντζη»

Στην κατηγορηματική καταδίκη των δηλώσεων Κάρμαντζη προχώρησε η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, τονίζοντας ότι οι απόψεις του αντιπεριφερειάρχη δυναμιτίζουν τις σχέσεις με την Τουρκία και απομακρύνουν την ΕΜΧ από τους στόχους της.

«Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου διαχρονικά στην ιστορία της, ως κατεξοχήν εξωστρεφής Οργανισμός, τάσσονταν και τάσσεται υπέρ της φιλικής, ειρηνικής και αγαστής συνεργασίας των λαών.

Σε ένα περιβάλλον που έχει καταστεί πλέον αυτονόητη η διεθνοποίηση της πολιτικής, της οικονομίας και των δυνατοτήτων επικοινωνίας, τα έθνη και οι πολιτισμοί οφείλουμε να βρισκόμαστε σε μια διαδικασία αλληλοπροσέγγισης.

Σχόλια και απόψεις όπως αυτές που εκφράστηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, δυναμιτίζουν τις σχέσεις μας με το γείτονα και φίλο τουρκικό λαό και μας απομακρύνουν από το στόχους μας που μόνο με τη συνεργασία και τη συνύπαρξη μπορούν να επιτευχθούν». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ