16.2.2016 14:07

ΕΛ.ΠΕ.: Επιστρέφουν μέρος των εσόδων τους στη χιώτικη κοινωνία [ΒΙΝΤΕΟ]

Την έμπρακτη στήριξή τους στην τοπική κοινωνίας μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες, αποδεικνύει ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων.

Με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Γ. Στεργιούδης ανακοίνωσε ότι τα ΕΛ.ΠΕ. θα αναλάβουν την ανακατασκευή της παιδικής χαράς στο Χαλκειός ενώ θα βοηθήσουν έμπρακτα και την «Κιβωτό του Αιγαίου» στο τουριστικό χωριό του Αίπους.

Η συμβολή των ΕΛ.ΠΕ. στάθηκε καθοριστική για την ολοκλήρωση του hotspot στη Χίο αφού η εταιρία χρηματοδότησε πάνω από το 70% του κόστους των εργασιών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πρότυπο κέντρο καταγραφής, το «Helpe Village» προσφέροντας αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στους προσωρινά διαμένοντες.

«Όταν ξεκινήσαμε πριν από 3 μήνες να σχεδιάζουμε ένα τέτοιο χώρο δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι λίγο καιρό αργότερα θα είχε δημιουργηθεί ένα πρότυπο κέντρο που θα παρέχει όλες τις προϋποθέσεις μίας αξιοπρεπούς διαβίωσης όσων συνανθρώπων μας διαμένουν μέσα σε αυτόν. Είναι σημαντικό απέναντι σε αυτή την ανθρωπιστική κρίση να είμαστε ενωμένοι. Γιατί μόνο έτσι θα επιβιώσουμε», ανέφερε ο κ. Στεργιούδης. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ