23.10.2012 18:30

Εκδήλωση - συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΙΓΑΙΑ ΖΕΥΞΗ"

Εκδήλωση για τις ανεμογεννήτριες ενόψει της συζήτησης του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 30ης Οκτωβρίου διοργανώνει η κίνηση «Χιώτες Πολίτες για τις ανεμογεννήτριες» την ερχόμενη Παρασκευή 26/10 στις 18:30 στο Ομήρειο.
 
Μάλιστα στην γι’ αυτό το λόγο καλούν τους δύο βουλευτές του νησιού, τον δήμαρχο αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη να παρουσιάσουν τις θέσεις τους σχετικά με την αδειοδότηση της ibertrola - rokas (Αιγαία Ζεύξη).
 
«Η διαδικασία έχει συγκεκριμένο πλαίσιο και δεν θα ακολουθήσει συζήτηση ή ερωτήσεις επί των τοποθετήσεων των προσκεκλημένων.
Ο κάθε ομιλητής θα έχει στη διάθεση του επτά λεπτά να παρουσιάσει την άποψη και τα επιχειρήματα του με δυνατότητα δευτερολογίας τριών λεπτών.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι δημοσιογράφος.  
Μέλος της πρωτοβουλίας θα παρουσιάσει τις θέσεις της για την Μ.Π.Ε του προτεινόμενου έργου "Αιγαία Ζεύξη" σε ίσο χρόνο με τους προσκεκλημένους», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η κίνηση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ