3.9.2014 10:22

Εγκρίθηκαν οι μισοί

ΑΠΟ ΤΙΣ 90 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ

90 συνολικά αιτήσεις κατατέθηκαν για την ένταξη τους στους νέους αγρότες κι από αυτές όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων οι 42 κρίθηκαν σύμφωνα με τις διαθέσιμες πιστώσεις «Εν Δυνάμει Δικαιούχοι», 46 «Επιλαχόντες» και 2 «Απορριπτόμενοι».
Οι πίνακες κατάταξης των πορισμάτων της αξιολόγησης των υποψηφίων Νέων Γεωργών έχουν αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε Χίου στην διεύθυνση Κοντογιάννη  6 & 8 στην πόλη της Χίου.
Μετά από επικοινωνία με την Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Β. Α της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου εη αρμόδια υπηρεσία ενημερώνει ότι γίνονται οι ανάλογες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες πιστώσεις για να καλυφθούν και οι «Επιλαχόντες» ώστε να κριθούν δικαιούχοι.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ