23.10.2012 16:55

Εγκαίνια για το σχολείο της Ερειθιανής (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε διάστημα ενός μόλις χρόνου, χάρη στην εντατική επίβλεψη του έργου από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, παραδόθηκε η νέα πτέρυγα του δημοτικού σχολείου Ερειθιανής, κόστους 500.000 ευρώ.  Πρόκειται για προσθήκη βαριάς αντισεισμικής κατασκευής με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές που προβλέπει ο Ο.Σ.Κ., συνολικού εμβαδού 280 τ.μ. μαζί με τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου.
Για πάγιο αίτημα της κοινωνίας του Βροντάδου αλλά και της σχολικής κοινότητας έκανε λόγο κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Ν. Νύκτας, τονίζοντας ότι για τη δημοτική αρχή οι σύγχρονες υποδομές λειτουργίας αποτελούν βασική προτεραιότητα.
Στην τελετή το παρόν έδωσαν ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ο δήμαρχος Π. Λαμπρινούδης, ο βουλευτής Κ. Τριαντάφυλλος καθώς και πλήθος κόσμου.
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθεί και το 7ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Θωμά, μετά την αντισεισμική θωράκιση που υπέστη ο σκελετός του κτιρίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ