16.12.2019 13:35

Η «Φυσαλίδα» του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στο πλευρό των γονέων

Νέα υπηρεσία φύλαξης και ποιοτικής απασχόλησης παιδιών τις Παρασκευές

Κατανοώντας την ανάγκη των γονέων για προσωπικό χρόνο, στόχος του προγράμματος «Φυσαλίδα» είναι η δημιουργική απασχόληση και ποιοτική ψυχαγωγία των παιδιών κάθε Παρασκευή απόγευμα 6:30-8:30.

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου χάρις στην πολυετή του εμπειρία γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις γονέων και παιδιών. Η «Φυσαλίδα» ήρθε για να «λύσει» τα χέρια πολλών μαμάδων και μπαμπάδων.

Τα παιδιά στη «Φυσαλίδα» θα απολαύσουν το παιχνίδι τους, χαρούμενα και ξέγνοιαστα! Θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, εργαστήρι πηλού, μαγειρική και μουσικοκινητικές δραστηριότητες είναι μερικές από τις δράσεις που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της «Φυσαλίδας» με την επιμέλεια της έμπειρης διεπιστημονικής ομάδας.

Η «Φυσαλίδα» είναι ένας τρόπος για να μπορέσουν οι γονείς να αποκτήσουν ελεύθερο χρόνο και να τον αξιοποιήσουν κατά το δοκούν με στόχο την αποσυμπίεση τους, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους απασχολούνται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον χαράς και κινήτρων από εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι χώροι του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου είναι ασφαλείς, με αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και με απεριόριστες δυνατότητες παιχνιδιού, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης!

Ευελιξία τις Παρασκευές - Δεν απαιτείται εγγραφή

Για παιδιά ηλικίας 3-7 ετών. Έναρξη Παρασκευή 3/1/2020.

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ / Παρασκευή. Δεν απαιτείται εγγραφή. Η χρέωση είναι μεμονωμένη και δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή του παιδιού στην «Φυσαλίδα» κάθε Παρασκευή. Το κόστος καταβάλλεται αυθημερόν με την συμμετοχή.     

Πληροφορίες στο τηλ 2271020000, Εγκρεμού 30, Χίος, www.kpechios.gr

Η «Φυσαλίδα» εντάσσεται στις δράσεις του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ