18.7.2022 11:31

Δράση Αγάπης και Αλληλεγγύης από την ομάδα "Aegean Greeners"

Η εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα "Aegean Greeners" του Πανεπιστημίου Αιγαίου η οποία τοποθετείται στην Χίο, σε συνεργασία με τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, παραχώρησε μπουκάλες με έναν μεγάλο αριθμό καπακιών, με σκοπό να αγοραστούν αναπηρικά καροτσάκια. 

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα αναφέρει:

«Με θέληση, επιμονή και κυρίως συνεργασία κάναμε πραγματικότητα για ακόμη μια φορά έναν ακόμη στόχο μας. Ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε με τον Π.Σ.Α.Μ.Ε.Α και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να προσφέρουμε με αγάπη και σεβασμό στην τοπική αλλά και την ευρύτερη κοινότητα ως ομάδα και κυρίως ως άνθρωποι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε ένα ξεχωριστά που βοήθησε στην ολοκλήρωση του έργου της ομάδας μας και που έδωσε ένα χέρι βοηθείας προσφέροντας ακόμη και ένα καπάκι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στην κυρία Μιχάλα Σοφία, πρόεδρο του συλλόγου που δέχθηκε αυτήν την συνεργασία μας».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ