24.12.2014 18:59

Το δώρο είναι προσωπική υπόθεση [BINTEO]

Σε όμορφα κουτιά με αστραφτερές χρωματιστές κορδέλες, με περίεργους φιόγκους, τάρανδους, αγιοβασίληδες....

Όπως και να είναι το περιτύλιγμα τους, η αγάπη και η φροντίδα με την οποία επιλέξαμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, κάνουν τη διαφορά.

Δώρα για όλους από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο, από το πιο οικονομικό μέχρι το πιο ακριβό και από το πιο κλασικό μέχρι το πιο εξεζητημένο, βρήκαμε στο κατάστημα Regina.

Μαζί με τη Ρούλα Μονιούκα. εξετάσαμε κάθε λύση και πρόταση προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα.

Ευχηθείτε με SWAROWSKI

Κοσμήματα από τα μοναδικά αυτά κρυσταλλάκια που γοητεύουν κάθε γυναίκα, της δίνουν στιλ και προσδίδουν λάμψη και πολυτέλεια σε κάθε εμφάνιση είναι πρώτα στη λίστα των επιλογών μας. «Είναι ένα δώρο για κάθε γυναίκα αλλά μπορούμε να το κάνουμε και δώρο στον εαυτό μας « σημειώνει με νόημα η Ρ. Μονιούκα γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη γοητεία που ασκούν τα SWAROWSKI στο γυναικείο μάτι.

Η επόμενη πρόταση είναι και πάλι από τα SWAROWSKI, αλλά σε διακοσμητικό αυτή τη φορά. Οι επιλογές πάρα πολλές, από 15 ευρώ  μέχρι όσο θέλει ο καθένας. Αστέρια, μικρά και μεγάλα, χιονονιφάδες, αγιοβασίληδες, ξωτικά, τάρανδοι, αρκουδάκια γούρια και άλλα πολλά εμπλουτίζουν τη συλλογή της SWAROWSKI και θαμπώνουν το μάτι από τη λάμψη και την ομορφιά τους.

Γούρια

Γούρια μικρά και μεγάλα, γούρια με πέτρες με φυσικά υλικά, συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις ευχές για Χρόνια πολλά και για μια τυχερή, αν μη τι άλλο χρονιά. «Οι τιμές στα γούρια ξεκινούν από 5 ευρώ και μπορεί να φτάσουν και τα 65 ευρώ. Είναι ένα δώρο που σίγουρα το προτιμούν πολλοί και γι αυτό φροντίζουμε κάθε χρόνο τα γούρια μας να είναι ξεχωριστά» ανέφερε η κ. Μονιούκα.

Στεφάνια, καλάθια και άλλα

Ανάμεσα σε μια γκάμα από χριστουγεννιάτικες κατασκευές τις οποίες αν προσπαθήσεις να περιγράφεις με λέξεις μόνο, μάλλον θα χάσεις το παιχνίδι στην πορεία, μπορείτε να διαλέξετε ένα δώρο που μπορεί να είναι ένα Χριστουγεννιάτικο καλάθι, μια κατασκευή, φαναράκια, κεριά, κορνίζες κρύσταλλα και άλλα. Διάθεση να υπάρχει και οι επιλογές αφθονούν. «Υπάρχει μια ανεβασμένη διάθεση στον κόσμο. Στα πρόσωπα βλέπεις περισσότερη αισιοδοξία κι αυτό είναι πολύ θετικό» κατέληξε η κ. Μονιούκα .

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ