30.12.2014 10:54

Δίνει υποτροφία, περιμένει ανταπόδοση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ ΦΟΙΤΗΤΗ

Υποτροφία ύψους 2.000€ θα δίνει το Επιμελητήριο σε αριστούχο απόφοιτο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, με στόχο να στηριχθεί στη δύσκολη εποχή που ζούμε και μετά την αποφοίτηση του να  αναπτυχθεί μια ανταποδοτική  επαγγελματική σχέση συνεργασίας.                                                                   Η σκέψη για τη θεσμοθέτηση της υποτροφίας γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες, διαμορφώθηκε με τη συνεργασία της Γραμματείας του Μεταπτυχιακού Τμήματος και επισφραγίστηκε με την αποδοχή των διοικήσεων των δύο φορέων.                                                                                                                                          Το ταμείο του Επιμελητηρίου αντέχει παρά τη συρρίκνωση του από το κούρεμα των αποθεματικών των φορέων και την πτώση των εσόδων από τη σημαντική μείωση των συνδρομών.                                                  

«Μια ετήσια χορηγία μπορούμε να τη δώσουμε. Θα αρχίσουμε από το 2015, με κύριο στόχο να συνειδητοποιήσουν οι φοιτητές ότι ο επαγγελματικός κόσμος τους φροντίζει και να προσπαθήσουν να ανταποδώσουν δουλεύοντας στη Χίο μετά την αποφοίτηση τους».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ