23.10.2012 10:48

Το δίκτυο επιτρέπει αισιοδοξία

Με υπόλοιπα περσινού πετρελαίου θέρμανσης θα καλυφθούν οι ανάγκες του «Ιωνικού» Κολυμβητηρίου το πρώτο διάστημα του χειμώνα. Αργότερα θα πρέπει η διοίκηση να βάλλει το χέρι στην τσέπη, αφού μάλλον δε θα προλάβει να τροφοδοτηθεί φέτος από το δίκτυο εναλλακτικής θέρμανσης της ΔΕΗ. 
Το παλιό δίκτυο είναι σε καλή κατάσταση, η δοκιμαστική λειτουργία που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες έδειξε ότι δεν απαιτούνται μεγάλες παρεμβάσεις για την αξιοποίηση του, οι συμπληρωματικές εργασίες μπορούν να  γίνουν εύκολα και το σχέδιο για την εναλλακτική θέρμανση μπορεί να υλοποιηθεί γρηγορότερα από τις αρχικές προβλέψεις. Ο ολοκληρωμένος πλέον φάκελος της μελέτης θα προωθηθεί στην Οικονομική Επιτροπή που θα εκκινήσει τις διαδικασίες δημοπράτησης του.
Ο Μ. Γιαννάρας θέλει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, γι΄ αυτό και υποστηρίζει ότι, αν κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες, είναι πολύ πιθανό η τροφοδοσία του κολυμβητηρίου να αρχίσει και από φέτος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ