21.2.2018 14:08

ΒΙΝΤΕΟ- 480.000 Ευρώ για 500 οικογένειες της Χίου ενταγμένες στο ΤΕΒΑ

Με εξασφαλισμένες πιστώσεις τουλάχιστον μέχρι το 2020 είναι οι δικαιούχοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας του Δήμου Χίου χάρη στην παρέμβαση της Διεύθυνσης Πρόνοιας που κατάφερε να εξασφαλίσει επιπλέον 480.000 ευρώ για τη λειτουργία του προγράμματος για την περίοδο του 2018- 2019.

Το ευχάριστο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι προς το παρόν τα χρήματα για την τρέχουσα χρονιά αφορούν σε χρήματα της προηγούμενης περιόδου με αποτέλεσμα η χρηματοδότηση να αρκεί μέχρι και τις αρχές του 2020.

Όπως ανέφερε στον «π» ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλος σε τοπικό επίπεδο οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι 500 οικογένειες συμπολιτών μας, στους οποίους από τον Μάρτιο εκτός από τα υπόλοιπα είδη θα μοιράζεται και φρέσκο νωπό κρέας.

«Προκειμένου αυτό να καταστεί εφικτό οι εγκαταστάσεις μας εξοπλίστηκαν με ειδικά ψυγεία και αποθήκες», είπε και προσέθεσε: «Από τον Μάρτιο θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας».

Σε ότι αφορά στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ ο Γ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι δικαιούχοι θα μπορούν πλέον να είναι όσοι λαμβάνουν το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ