16.4.2015 12:15

Bγήκαν και δεν συγχωρούν

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς, τουλάχιστον όσους δείχνουν κατ’ επανάληψη να αδιαφορούν για το που θα σταθμεύσουν στο κέντρο της πόλης, αγνοώντας συστηματικά που επιτρέπεται και που όχι.

Τα συνεργεία της Τροχαίας περιφέρονται τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο και μοιράζουν πρόστιμα για παραβάσεις στάθμευσης, μια ενέργεια που όσο επίπονη για τις τσέπες μας κι αν είναι κρίνεται αναγκαία από όλους προκειμένου η πόλη να αποκτήσει ένα χαρακτήρα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Στο στόχαστρο τους μπήκε η οδός Φιλ. Αργέντη και όσα αυτοκίνητα ή δίκυκλα ήταν παρκαρισμένα μπροστά από το Επιμελητήριο και ακόμη πιο κάτω, βρήκαν ροζ χαρτάκι στο παρμπρίζ.

Μάλιστα σε επαφή που είχαν οι παραβάτες με τους Αστυνομικούς, έδειξαν ούτε λίγο ούτε πολύ, να μην καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει τη στάθμευση.... Κουτοπονηριές που όμως στοιχίζουν....

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ